Integratieve therapie en coaching

Ik bied (christelijke) integratieve coach- en therapietrajecten aan in mijn praktijk aan huis. Hiermee bied ik jou begeleiding op maat, om te werken aan datgene waar jij last van hebt of tegenaan loopt. Bij integratieve therapie sta jij centraal. Zo krijg jij meer balans en grip op jouw leven! Mijn integratieve werkwijze onderscheidt zich daarmee van andere werkwijzen.

Ik richt mij op iedereen vanaf 18 jaar die op zoek is naar coaching of therapie. 

Christelijke Psycholoog Barendrecht voor coaching en therapie Johan de Jong

Wat is integratieve coaching/therapie?

Integratieve coaching en therapie is een therapievorm op maat, waarbij er niet vanuit één perspectief of behandelvorm gewerkt wordt. Ik kijk verder dan alleen jouw symptomen. We gaan veel werken met emoties en jouw beeldend vermogen. Ik zal jou begeleiden om met aandacht in jouw binnenwereld contact te maken met dat wat er leeft. Het is dus geen ‘kop-zonder-kipverhaal' - niet alleen vanuit je hoofd. Ik help je (weer) in contact te komen met je gevoel én lichaam.
 
Verder werk ik krachtgericht, omdat ik geloof dat de oplossing in jou ligt. Daarom sta jij ook echt centraal. Jij bepaalt waar we mee aan de slag gaan, zodat jij eigenaar wordt van jouw eigen proces. Daarin mag ik met je meelopen. Als jij jezelf meeneemt, neem ik mijn gereedschapskist met tools mee! Zodat jij balans ervaart en grip krijgt op jouw leven.

 


Integratieve coaching en therapie voor onderwijsprofessionals

Zit jij in het onderwijs? Dan richt ik mij ook op jou! Ik heb zelf gezien en ervaren dat mensen in het onderwijs doorgaans harde werkers zijn. Ze kunnen lijden onder de werkdruk, maken vaak overuren en nemen geregeld werk mee naar huis. Tegelijkertijd vragen ze niet snel om hulp, gaan soms over eigen grenzen heen en willen alles goed tot zelfs perfect doen. 

 

Herkenbaar? 
Deze zaken kunnen leiden tot overmatige stress en wellicht tot een burn-out. Mijn missie is om gezonde, evenwichtige leerkrachten in het onderwijs te hebben, die zo een voorbeeld zijn voor onze kinderen. Zo kunnen ook de kinderen op hun beurt uitgroeien tot gezonde en evenwichtige, mooie mensen die tot hun bestemming komen, zoals ze bedoeld zijn.

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen